Compost strooier van Geertech

In 2018 zijn KWH Holland en GEERTECH met elkaar een strategische samenwerking aangegaan op het gebied van de Compost strooiers. Dit houdt in dat KWH haar klanten en leads doorverwijst naar GeerTech. Op deze website komt u als vervolgstap dan ook uit op de website van GeerTech.

Dit vanuit het strategische perspectief dat een bedrijf moet doen waarin het goed is en tot de absolute top behoort. KWH behoort tot de top in spuittechnologie oplossingen en GeerTech tot de absolute top van Compost strooiers, sporenvullers en sporenwalsen. Één plus één leidt tot drie voor de eindklant en tot een one-stop-shopping.

Door deze strategische samenwerking bieden beide bedrijven een totaaloplossing voor de fruitteelt- en boomkwekerij sector en wordt aan gezamenlijke markt- en productontwikkeling gedaan, staan bedrijven gezamenlijk op beurzen en bieden maximale support aan haar klanten.

Indien u vragen heeft over deze samenwerking dan kunt u contact opnemen met:

Erik Bretveld:+31 6 5579 2333

Theo van Wikselaar: +31 6 2205 6871

Wilt u meer weten over het aanbod van Geertech, bezoek dan de website van Geertech op https://geertech-machines.nl/nl/fruitteelt/