140 Hydraulische bladblazer

De Hydraulische Bladblazer 140 is door de hydraulische aandrijving overal te plaatsen en aan te bouwen op alle machines en werktuigen naar wens. Daarnaast kan met de koppelstukken bijna iedere gewenste uitblaashoek gemaakt worden. Op verzoek ook te leveren met een A-frame ophanging voor werktuigdragers.

Bekijk specificaties

140 Hydraulische bladblazer

Ontdek de machine

Specifications

  • Type BB-140-HY
  • Frame Domex
  • Ventilator KWH-140
  • Lengte 0,60
  • Breedte 0,80
  • Hoogte 1
  • Gewicht 115
  • Vermogen 15 /11
Uitgebreide omschrijving

Uitgebreide omschrijving

Hydraulische Bladblazer 140

De Hydraulische Bladblazer 140 doet niet onder voor zijn beste aftak-as aangedreven varianten. Het speciaal ontwikkelde frame met ingebouwde en zeer hoogwaardige 12,6 cc orbit motor staat garant voor hoge constante druk en daarmee een optimaal toerental van de ventilator. Gebruiksgemak en een lange levensduur worden hierbij gegarandeerd. De gewenste pompcapaciteit geleverd door de werktuigdrager is 50 ltr/min bij 180 bar. De gewenste pompcapaciteit geleverd door de werktuigdrager is 50 ltr/min bij 180 bar.

Blaasmond

De Hydraulische Bladblazer 140 is standaard uitgevoerd met een 360 graden draaibare blaasmond, een DW-ventiel en een standaard A frame. Dit maakt het eenvoudig om deze BB140 HY op vele machines te bouwen.

Aandrijving

Voor de aandrijving van de 12,6 cc orbit pomp voor de ventilator is een DW ventiel en een drukloze retour nodig. Verder zijn er in totaal vijf slangen nodig, die niet meegeleverd worden. Dit in verband met de vele toepassingsmogelijkheden op de diverse werktuigdragers. De aandrijving gaat via orbit pomp 50ltr/min bij 180 bar.

Overal toepasbaar

De Hydraulische Bladblazer 140 is door de hydraulische aandrijving overal te plaatsen en aan te bouwen op machines en werktuigen. Daarnaast kan met de koppelstukken bijna iedere gewenste uitblaashoek gemaakt worden.

Het A-Frame

Het A-frame is van Domex staal met drie keer sterkere trek eigenschappen dan gewoon staal en gaat gegarandeerd veel langer mee dan haar concurrenten.