300 bladblazer

Dankzij de toepassing van de nieuw ontwikkelde KWH 300 ventilator uit hoogwaardig staal levert de Professionele Bladblazers 300 S ongekend hoge prestaties voor zijn afmetingen.

Voordelen:
– Door de hogere luchtopbrengst en druk kan er sneller gewerkt worden en dat bespaard tijd en daarmee geld. In combinatie met de 360 graden draaibare blaaskop kan men snel in alle hoeken en gaten schoonblazen.
– De inventieve ophanging van de blaasmond kan traploos gedraaid worden door de tractor hydrauliek. Daarmee kan ieder gewenste blaasrichting ingesteld worden.
– Het driepuntsframe waarmee de bladblazer aan de tractor gekoppeld wordt (in categorie 1, 2 of 3) is van Domex staal. Met drie keer sterkere trek eigenschappen dan gewoon staal garandeert dit een ver boven gemiddelde levensduur. Bovendien is de bladblazer hierdoor lichter en dat merk je als hij voor of achter de tractor hangt.
– De inventieve ophanging kan traploos gedraaid worden om de gewenste blaasrichting te verkrijgen. Daarnaast zijn er diverse koppelstukken modulair verkrijgbaar naast de 360 graden draaikop en hoekverstelling stukken.
– De blaasmond is traploos instelbaar zodat de luchtsnelheid naar eigen inzicht en behoefte ingesteld kan worden.
– Het A-frame is van Domex staal met drie keer sterkere trek eigenschappen dan gewoon staal garandeert dit een ver boven gemiddelde levensduur.

Kortom een inventieve, ijzersterke bladblazer voor jarenlang sneller en effectiever werken.

Bekijk specificaties

300 bladblazer

Ontdek de machine

Specifications

  • Type BB-300
  • Frame Domex
  • Wielen 2 x
  • Ventilator 300
  • Lengte 112
  • Breedte 110
  • Hoogte 119
  • Gewicht 250
  • Vermogen > 35
  • Vermogen 35
Uitgebreide omschrijving

Uitgebreide omschrijving

Aandrijving

Via tandwielkast en V-snaren Aftak-as met 540 en 1000 toeren mogelijk Standaard met vrijloop aftak-as Zowel rechts als linkse uitblaas mogelijk Zowel achter als frontaanbouw mogelijk

Frame

Nieuw Domex driepuntsframe met catergorie 1, 2 en 3 Standaard met afsteunpten en terrein volgende ballonbanden.

Ventilator

De ventilator bestaat uit hoogwaardig staal met een tweezijdige luchtinlaat uitvoeringen. Het heeft een standaard vaste uitblaas met flexibele luchtbediening. En een draaibare hydraulisch bediende uitblaas door middel van een dubbel werkend tractorventiel.

Achteropbouw

Aftak-as 540 rpm, met de klok mee bij achteraanzicht. En een rechtse uitblaas. Aftak-as 540 rpm met de klok mee en linkse uitblaas (UK).

Frontaanbouw

Aftak-as 1000 rpm tegen de klok in en rechtse uitblaas. En een aftak-as 1000 rpm tegen de klok in en linkse uitblaas (UK).

Prijzen

Wanneer je online een offerte aanvraagt kun je zelf een machine samenstellen en direct een prijs opvragen.